BushKitchen is het bedrijf van Harm Jan ‘de Barbecueman’ Bloem. Hij braait al meer dan vijfentwintig jaar over de hele wereld. Hij was jurylid bij de Jack Daniels Wereldkampioenschappen Barbecue in Lynchburg, treedt op als BBQMan bij televisieprogramma’s van RTL4 en wordt ingehuurd als pitmaster door bekende restaurants. Waar rook is ... is BushKitchen! Dat betekent Barbecue met een hoofdletter B: échte stukken vlees en vis, ambachtelijk bereid op zijn indrukwekkende smoker van tweeënhalve meter. Met een mix van de Zuid-Afrikaanse braai- en Amerikaanse smoketechnieken grilt en rookt hij heerlijkheden op partijen, bedrijfsfeesten of backstage op festivals. Bij Harm Jan géén hamburgers en sateetjes, maar biologisch vlees van topkwaliteit, zoals ribeye, kudu of hampoot. Goed gekruid, maar zonder sausjes, want die leiden af van de pure braaismaak. De typische BushKitchen smaken en geuren ontbreken op deze ‘smokersite’, maar in woord en beeld krijg je alvast een voorproefje. Zeker weten dat het water je in de mond loopt! Houdt je van BBQ-en bezoek dan zijn site op heel veel BBQ recepten.
|
FilmsIn dit gedeelte van de site tref je allerlei filmpjes aan. Dat kunnen grappige zijn, diepzinnige, opmerkelijke, leerzame, maar vooral stap voor stap uitleg over bepaalde kooktechnieken door gerenommeerde meesterkoks. Categorieën
Alles
|