Italiaans menu 24 personen
Menukaartje Italiaans menu
Italiaanse tomatensoep
*
Risotto met bospaddestoelen
Italiaanse salade
*
Bosvruchten met chocoladesaus
MENU 2
1000 en 1 nacht 24 personen
Menukaart 1000 en 1 nacht
Libanese linzensoep
*
Shoarma of Falafel
Couscoussalade
Arabische sperziebonen
*
Saffraanyoghurt
MENU 3
Lente menu 24 personen
Menukaartje lente menu
Aspergesoep met hamblokjes
*
Maaltijdsalade met mangosaus
*
Panna-cotta-aardbeientrifle
MENU 4
Amerikaans menu 24 personen
Menukaartje Amerikaans menu
Paprikasoep uit Louisiana
*
Mac 'n cheese
Caesar Salad
*
Oreokoekjes met bosvruchtenijs
MENU 4A
Oosters 12-15 personen
Chinese kippensoep
*
Kipsaté met satésaus
Gado Gado voor 4 met satésaus (vegetariërs)
Spiegeleieren, Sajoer boontjes, Atjar, komkommer, tomaat, kroepoek, uitjes
Rijst of Nasi
*
Roomijs met tropische vruchtencocktail
MENU 5*
Hollandse stamppot 24 personen
Menukaartje Hollandse (stamp)pot
Champignonsoep
*
Andijviestamppot
Zuurkoolstamppot
*
Vlaflip met mandarijn of aardbei
MENU 6*
Pasta 30 personen
Menukaartje Pasta
Basilicumsoep
*
Pasta Bolognese
Italiaanse Salade
*
Tiramisu
Menu 7
Groepsmenu Russisch 30-35 personen
Borsjtsj soep + Turks brood
*
BUFFET
Auberginekaviaar
Aardappelsalade
Blini’s met zalm
Insalata Russo
Worst en Kaas
Gevulde eieren met kaviaar
Haring op roggebrood
Groene salade
Gehaktballetjes in Tomatensaus
*
NAGERECHT
MENU 8
Italiaans (vegetarisch) 20 personen
Courgettesoep
*
Spaghetti Primavera
Eenvoudige Salade
*
Tiramisu
MENU 9
Italiaans Menu (zomer) voor 20 personen
Stracciatella alla Romana soep
*
Gehaktbal in tomatensaus (Polpete di Pomodore)
Broccoli alla Milanese - Rucola Salade (Insalata di Rucola)
Aardappel uit de oven (Patata di Forno)
*
Tiramisu
MENU 10
Mexicaans eenvoudig 12-15 personen
Kokos Maïssoep
*
Wraps met kip en coleslaw
Gepofte Aardappel
Guacamole
*
Mangomousse
MENU 11*
Herfst 30 personen
Menukaartje Herfstmenu
Pompoensoep met champignons
*
Ovenschotel met prei en gehakt
Salade
*
Stoofpeertjes met karamelsaus en ijs
MENU 12*
Hollandse winter 30 personen
Menukaartje Hollandse winter
Groentesoep
*
Rundervink of vegetarisch “vlees”
Spruitjes
Geroosterde wintergroenten
*
Appeltaart met slagroom
MENU 13
Oosters Menu voor 20 personen
Loempia’s geserveerd met een blaadje sla
*
Kipsaté met satésaus
Gado Gado voor 4 met satésaus
Eieren in kerriesaus, Sajoer boontjes, Atjar, komkommer, tomaat, kroepoek, uitjes
Rijst of Nasi
*
Roomijs met tropische vruchtencocktail
MENU 14
Italiaans (winter) voor 20 personen
Minestrone soep
*
Gehaktbal in tomatensaus (Polpete di Pomodore)
Broccoli alla Milanese - Rucola Salade (Insalata di Rucola)
Aardappel uit de oven (Patata di Forno)
*
Tiramisu
MENU 15
Hollands Menu (zomer + winter) voor 12-15 personen
Limburgse Aspergesoep
*
Edammer Kaasschotel
Worteltjes of groente v.d. dag - Eenvoudige Salade - Gebakken Aardappelen
*
Vlaflip met aardbeien