Asperges met gerookte zalm
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 30 minuten
Ansjovis met andijvie
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 8 ✘ 60 minuten
Avocado gevuld met zalm
Hoofdgerecht vis ✘ Wereldkeuken ✘ 4 ✘ 45 minuten
Cataplana
Hoofdgerecht vis ✘ Portugal ✘ 4 ✘ 200 minuten
Couscoussalade met mosselen
Hoofdgerecht combi ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 60 minuten
Dorade in een zoutkorst
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 40 minuten
Dorade met korianderdressing (Dourada asada)
Hoofdgerecht vis ✘ Portugal ✘ 4 ✘ 20 minuten
Edammer visschotel
Hoofdgerecht Vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 35 minuten
Fish and Chips
Hoofdgerecht combi ✘ Engeland ✘ 2 ✘ 45 minuten
Forel met amandelen (Truite aux amandes)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 40 minuten
Forel met gember en koriander
Hoofdgerecht vis ✘ Wereldkeuken ✘ 4 ✘ 40 minuten
Gamba's in zoetzure saus (Udang mentega
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 25 minuten
Haring gebakken
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 15 minuten
Haring met sperziebonensaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 30 minuten
Heilbot met asperges
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 60 minuten
Inktvis gevuld
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 50 minuten
Kabeljauw met oesterzwam
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 40 minuten
Kabeljauw met paprikasaus
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 20 minuten
Kabeljauw met doperwtjessaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 15 minuten
Kabeljauw met marinade
Hoofdgerecht vis ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 80 minuten
Kabeljauw met kappertjessaus
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 35 minuten
Kabeljauw met tomaten-tahinsaus
Hoofdgerecht vis ✘ Libanon ✘ 4 ✘ 30 minuten
Kabeljauw uit de oven
Hoofdgerecht vis ✘ India ✘ 4 ✘ 30 minuten
Krabtaart
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 75 minuten
Kreeft thermidor Filmpje
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 2 ✘ 220 minuten
Makreel gerookt (Ikan Pepesan)
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 40 minuten
Makreel uit de Quimper
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 45 minuten
Makreel Tjoloh Tjoloh
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 25 minuten
Makreel uit East Riding
Hoofdgerecht vis ✘ Engeland ✘ 4 ✘ 45 minuten
Mosselen gegratineerd uit Thailand
Hoofdgerecht vis ✘ Thailand ✘ 4 ✘ 35 minuten
Mosselen en friet
Hoofdgerecht combi ✘ België ✘ 2 ✘ 30 minuten
Mosselen uit China
Hoofdgerecht vis ✘ China ✘ 2 ✘ 20 minuten
Mosselen uit Italië
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 2 ✘ 20 minuten
Mosselen uit Marokko
Hoofdgerecht vis ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 60 minuten
Mosselen uit Spanje
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 30 minuten
Mosselen uit Thailand
Hoofdgerecht vis ✘ Thailand ✘ 2 ✘ 20 minuten
Nage met Sint-jakobsvruchten (coquilles)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Nage met kreeft
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 30 minuten
Nage met mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Omelet met garnalen
Hoofdgerecht ei ✘ Hollands ✘ 4 ✘ 15 minuten
Paling in het groen
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 40 minuten
Rempah oedang
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 40 minuten
Rode mul uit Algerije
Hoofdgerecht vis ✘ Algerije ✘ 4 ✘ 85 minuten
Rode mul en papilotte
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Rode mul met venkel
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 90 minuten
Rode poon culinair
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 40 minuten
Rode poon in papillot
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 30 minuten
Rode poon gegrild
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 10 minuten
Rode poon uit de oven
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 45 minuten
Roodbaars met masala
Hoofdgerecht vis ✘ Suriname ✘ 4 ✘ 30 minuten
Roodbaars op de BBQ
Hoofdgerecht BBQ ✘ Holland ✘ 4 ✘ 30 minuten
Salade met Noorse zalm
Maaltijdsalade ✘ Holland ✘ 2 ✘ 30 minuten
Sambal Goreng Ebi
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 20 minuten
Sardines gefrituurd
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 25 minuten
Sardines gegrild
Hoofdgerecht vis ✘ Portugal ✘ 4 ✘ 25 minuten
Sardines met groen zout
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 25 minuten
Schol met rookspek uit Hamburg
Hoofdgerecht vis ✘ Duitsland ✘ 4 ✘ 20 minuten
Scholfilet met mosselen
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 20 minuten
Sliptong gebakken
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 15 minuten
Sliptong met komkommersaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 25 minuten
Sliptong met zeevruchten
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 25 minuten
Tarbot met kerstomaatjes
Hoofdgerecht vis ✘ Engeland ✘ 4 ✘ 35 minuten
Tarbot met sauce vierge
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 35 minuten
Tarbot met Vermouthsaus
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 2 ✘ 35 minuten
Telo met bakkeljauw
Hoofdgerecht combi ✘ Suriname ✘ 4 ✘ 550 minuten
Tong uit Catalonië
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 2 ✘ 60 minuten
Tong à la Meunière
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tongfilets met morieljes
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 20 minuten
Tongfilets met kappertjessaus
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tongfilets met venkel
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 40 minuten
Tongschar met knoflookpuree
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tongschar uit Bretagne
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tonijnsteak Teriyaki
Hoofdgerecht combi ✘ Wereldkeuken ✘ 4 ✘ 70 minuten
Tonijnsteak met gamba’s
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 2 ✘ 80 minuten
Tonijnsteak met ansjovissaus (Tonno alla Palermitana)
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 265 minuten
Tonijnsteak met tomatensaus
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 80 minuten
Vis plateau (Plateau de Fruits de Mer)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 60 minuten
Vissoep (Bouillabaisse)
Maaltijdsoep ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 40 minuten
Vissoep (Zuppa di Pesce)
Maaltijdsoep ✘ Italië ✘ 4 ✘ 30 minuten
Wijting met schaaldieren
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 1 ✘ 45 minuten
Wijting met peterseliesaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 20 minuten
Zalm uit de vaatwasser
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 12 ✘180 minuten
Zalm, sla en raapstelen
Maaltijdsalade ✘ Holland ✘ 4 ✘ 20 minuten
Zalmfilet met pikante saus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 15 minuten
Zalmfilet met pesto
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 20 minuten
Zalmfilet met rozemarijn
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 15 minuten
Zarzuela
Zeebaars met knoflookboter
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 60 minuten
Zeebaars met lauwwarme salade
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 30 minuten
Zeebaars uit de oven
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 30 minuten
Zeebaars met vanilleboter
Hoofdgerecht vis ✘ Engeland ✘ 4 ✘ 60 minuten
Zeeduivel uit Marokko
Hoofdgerecht vis ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 40 minuten
Zeeduivel met aardappelen
Hoofdgerecht combi ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 50 minuten
Zeeduivel met prei
Hoofdgerecht combi ✘ Holland ✘ 4 ✘ 30 minuten
Zeewolf met garnalen
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 35 minuten
Zeewolf met ossobuccosaus
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 35 minuten
Zeewolf met Parmaham
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 35 minuten
Zwaardvis met salmoriglio
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 15 minuten
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 30 minuten
Ansjovis met andijvie
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 8 ✘ 60 minuten
Avocado gevuld met zalm
Hoofdgerecht vis ✘ Wereldkeuken ✘ 4 ✘ 45 minuten
Cataplana
Hoofdgerecht vis ✘ Portugal ✘ 4 ✘ 200 minuten
Couscoussalade met mosselen
Hoofdgerecht combi ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 60 minuten
Dorade in een zoutkorst
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 40 minuten
Dorade met korianderdressing (Dourada asada)
Hoofdgerecht vis ✘ Portugal ✘ 4 ✘ 20 minuten
Edammer visschotel
Hoofdgerecht Vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 35 minuten
Fish and Chips
Hoofdgerecht combi ✘ Engeland ✘ 2 ✘ 45 minuten
Forel met amandelen (Truite aux amandes)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 40 minuten
Forel met gember en koriander
Hoofdgerecht vis ✘ Wereldkeuken ✘ 4 ✘ 40 minuten
Gamba's in zoetzure saus (Udang mentega
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 25 minuten
Haring gebakken
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 15 minuten
Haring met sperziebonensaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 30 minuten
Heilbot met asperges
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 60 minuten
Inktvis gevuld
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 50 minuten
Kabeljauw met oesterzwam
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 40 minuten
Kabeljauw met paprikasaus
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 20 minuten
Kabeljauw met doperwtjessaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 15 minuten
Kabeljauw met marinade
Hoofdgerecht vis ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 80 minuten
Kabeljauw met kappertjessaus
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 35 minuten
Kabeljauw met tomaten-tahinsaus
Hoofdgerecht vis ✘ Libanon ✘ 4 ✘ 30 minuten
Kabeljauw uit de oven
Hoofdgerecht vis ✘ India ✘ 4 ✘ 30 minuten
Krabtaart
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 75 minuten
Kreeft thermidor Filmpje
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 2 ✘ 220 minuten
Makreel gerookt (Ikan Pepesan)
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 40 minuten
Makreel uit de Quimper
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 45 minuten
Makreel Tjoloh Tjoloh
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 25 minuten
Makreel uit East Riding
Hoofdgerecht vis ✘ Engeland ✘ 4 ✘ 45 minuten
Mosselen gegratineerd uit Thailand
Hoofdgerecht vis ✘ Thailand ✘ 4 ✘ 35 minuten
Mosselen en friet
Hoofdgerecht combi ✘ België ✘ 2 ✘ 30 minuten
Mosselen uit China
Hoofdgerecht vis ✘ China ✘ 2 ✘ 20 minuten
Mosselen uit Italië
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 2 ✘ 20 minuten
Mosselen uit Marokko
Hoofdgerecht vis ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 60 minuten
Mosselen uit Spanje
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 30 minuten
Mosselen uit Thailand
Hoofdgerecht vis ✘ Thailand ✘ 2 ✘ 20 minuten
Nage met Sint-jakobsvruchten (coquilles)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Nage met kreeft
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 30 minuten
Nage met mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Omelet met garnalen
Hoofdgerecht ei ✘ Hollands ✘ 4 ✘ 15 minuten
Paling in het groen
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 40 minuten
Rempah oedang
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 40 minuten
Rode mul uit Algerije
Hoofdgerecht vis ✘ Algerije ✘ 4 ✘ 85 minuten
Rode mul en papilotte
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Rode mul met venkel
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 90 minuten
Rode poon culinair
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 40 minuten
Rode poon in papillot
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 30 minuten
Rode poon gegrild
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 2 ✘ 10 minuten
Rode poon uit de oven
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 45 minuten
Roodbaars met masala
Hoofdgerecht vis ✘ Suriname ✘ 4 ✘ 30 minuten
Roodbaars op de BBQ
Hoofdgerecht BBQ ✘ Holland ✘ 4 ✘ 30 minuten
Salade met Noorse zalm
Maaltijdsalade ✘ Holland ✘ 2 ✘ 30 minuten
Sambal Goreng Ebi
Hoofdgerecht vis ✘ Indonesië ✘ 4 ✘ 20 minuten
Sardines gefrituurd
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 25 minuten
Sardines gegrild
Hoofdgerecht vis ✘ Portugal ✘ 4 ✘ 25 minuten
Sardines met groen zout
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 25 minuten
Schol met rookspek uit Hamburg
Hoofdgerecht vis ✘ Duitsland ✘ 4 ✘ 20 minuten
Scholfilet met mosselen
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 20 minuten
Sliptong gebakken
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 15 minuten
Sliptong met komkommersaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 25 minuten
Sliptong met zeevruchten
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 25 minuten
Tarbot met kerstomaatjes
Hoofdgerecht vis ✘ Engeland ✘ 4 ✘ 35 minuten
Tarbot met sauce vierge
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 35 minuten
Tarbot met Vermouthsaus
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 2 ✘ 35 minuten
Telo met bakkeljauw
Hoofdgerecht combi ✘ Suriname ✘ 4 ✘ 550 minuten
Tong uit Catalonië
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 2 ✘ 60 minuten
Tong à la Meunière
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tongfilets met morieljes
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 20 minuten
Tongfilets met kappertjessaus
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tongfilets met venkel
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 40 minuten
Tongschar met knoflookpuree
Hoofdgerecht vis ✘ België ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tongschar uit Bretagne
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 30 minuten
Tonijnsteak Teriyaki
Hoofdgerecht combi ✘ Wereldkeuken ✘ 4 ✘ 70 minuten
Tonijnsteak met gamba’s
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 2 ✘ 80 minuten
Tonijnsteak met ansjovissaus (Tonno alla Palermitana)
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 265 minuten
Tonijnsteak met tomatensaus
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 80 minuten
Vis plateau (Plateau de Fruits de Mer)
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 60 minuten
Vissoep (Bouillabaisse)
Maaltijdsoep ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 40 minuten
Vissoep (Zuppa di Pesce)
Maaltijdsoep ✘ Italië ✘ 4 ✘ 30 minuten
Wijting met schaaldieren
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 1 ✘ 45 minuten
Wijting met peterseliesaus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 20 minuten
Zalm uit de vaatwasser
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 12 ✘180 minuten
Zalm, sla en raapstelen
Maaltijdsalade ✘ Holland ✘ 4 ✘ 20 minuten
Zalmfilet met pikante saus
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 15 minuten
Zalmfilet met pesto
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 20 minuten
Zalmfilet met rozemarijn
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 15 minuten
Zarzuela
Zeebaars met knoflookboter
Hoofdgerecht vis ✘ Frankrijk ✘ 4 ✘ 60 minuten
Zeebaars met lauwwarme salade
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 30 minuten
Zeebaars uit de oven
Hoofdgerecht vis ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 30 minuten
Zeebaars met vanilleboter
Hoofdgerecht vis ✘ Engeland ✘ 4 ✘ 60 minuten
Zeeduivel uit Marokko
Hoofdgerecht vis ✘ Marokko ✘ 4 ✘ 40 minuten
Zeeduivel met aardappelen
Hoofdgerecht combi ✘ Spanje ✘ 4 ✘ 50 minuten
Zeeduivel met prei
Hoofdgerecht combi ✘ Holland ✘ 4 ✘ 30 minuten
Zeewolf met garnalen
Hoofdgerecht vis ✘ Holland ✘ 4 ✘ 35 minuten
Zeewolf met ossobuccosaus
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 35 minuten
Zeewolf met Parmaham
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 35 minuten
Zwaardvis met salmoriglio
Hoofdgerecht vis ✘ Italië ✘ 4 ✘ 15 minuten