Goed koken
  • Lekkere recepten
  • Tips
  • Films
  • Maand
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Bijgerechten
  • Nagerechten
  • Landen
  • Diversen
  • Blog

Groepsmenu's

21/3/2015

0 Reacties

 
MENU 1

Italiaans menu 24 personen
Menukaartje Italiaans menu

Italiaanse tomatensoep
*
Risotto met bospaddestoelen

Italiaanse salade
*

Bosvruchten met chocoladesaus

MENU 2

1000 en 1 nacht 24 personen 
Menukaart 1000 en 1 nacht

Libanese linzensoep
*
Shoarma of Falafel

Couscoussalade

Arabische sperziebonen
*
Saffraanyoghurt


MENU 3


Lente menu 24 personen
Menukaartje lente menu

Aspergesoep met hamblokjes
*
Maaltijdsalade met mangosaus
*

Pan­na-cot­ta-aard­bei­en­tri­f­le

MENU 4


Amerikaans menu 24 personen
Menukaartje Amerikaans menu

Paprikasoep uit Louisiana
*
Mac 'n cheese

Caesar Salad
*
Oreokoekjes met bosvruchtenijs


MENU 4A

Oosters 12-15 personen

Chinese kippensoep
*
Kipsaté met satésaus

Gado Gado voor 4 met satésaus (vegetariërs)

Spiegeleieren, Sajoer boontjes, Atjar, komkommer, tomaat, kroepoek, uitjes

Rijst of Nasi
*
Roomijs met tropische vruchtencocktail

MENU 5*

Hollandse stamppot 24 personen

Menukaartje Hollandse (stamp)pot

Champignonsoep
*
Andijviestamppot

Zuurkoolstamppot
*
Vlaflip met mandarijn of aardbei

MENU 6*

Pasta 30 personen
Menukaartje Pasta

Basilicumsoep
*
Pasta Bolognese

Italiaanse Salade
*
Tiramisu

Menu 7

Groepsmenu Russisch 30-35 personen

Borsjtsj soep + Turks brood
*
BUFFET

Auberginekaviaar

Aardappelsalade

Blini’s met zalm

Insalata Russo

Worst en Kaas

Gevulde eieren met kaviaar

Haring op roggebrood

Groene salade

Gehaktballetjes in Tomatensaus
*
NAGERECHT

MENU 8

Italiaans (vegetarisch) 20 personen


Courgettesoep
*
Spaghetti Primavera

Eenvoudige Salade
*
Tiramisu

MENU 9

Italiaans Menu (zomer) voor 20 personen

Stracciatella alla Romana soep
*
Gehaktbal in tomatensaus (Polpete di Pomodore)

Broccoli alla Milanese - Rucola Salade (Insalata di Rucola)

Aardappel uit de oven (Patata di Forno)
*
Tiramisu


MENU 10

Mexicaans eenvoudig 12-15 personen  

Kokos Maïssoep
*
Wraps met kip en coleslaw

Gepofte Aardappel

Guacamole
*
Mangomousse

MENU 11*

Herfst 30 personen

Menukaartje Herfstmenu

Pompoensoep met champignons
*
Ovenschotel met prei en gehakt

Salade
*
Stoofpeertjes met karamelsaus en ijs

MENU 12*

Hollandse winter 30 personen

Menukaartje Hollandse winter

Groentesoep
*
Rundervink of vegetarisch “vlees”

Spruitjes

Geroosterde wintergroenten
*
Appeltaart met slagroom


MENU 13


Oosters Menu voor 20 personen

Loempia’s geserveerd met een blaadje sla
*
Kipsaté met satésaus

Gado Gado voor 4 met satésaus

Eieren in kerriesaus, Sajoer boontjes, Atjar, komkommer, tomaat, kroepoek, uitjes

Rijst of Nasi
*
Roomijs met tropische vruchtencocktail


MENU 14

Italiaans (winter) voor 20 personen

Minestrone soep
*
Gehaktbal in tomatensaus (Polpete di Pomodore)

Broccoli alla Milanese - Rucola Salade (Insalata di Rucola)

Aardappel uit de oven (Patata di Forno)
*
Tiramisu



MENU 15

Hollands  Menu (zomer + winter) voor 12-15 personen

Limburgse Aspergesoep
*
Edammer Kaasschotel

Worteltjes of groente v.d. dag - Eenvoudige Salade - Gebakken Aardappelen
*
Vlaflip met aardbeien




0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    Koken voor groepen

    Ik kook nogal eens voor groepen tot soms wel 70 personen. Hiernaast tref je menu’s aan die ik zoal maak. De nevenstaande menu’s zijn meestal tot 24 personen, omdat dit voor mij het meeste voorkomt. Bij meer personen zijn de hoeveelheden makkelijk aan te passen. Kijk hiernaast bij hoeveelheden. Ook zijn sommige menu’s vegetarisch, maar allemaal zijn ze vegetarisch te maken. Mijn belangrijkste tip is: Hou het simpel! In het begin wilde ik nog wel eens uitpakken en kwam dan soms in tijdnood. nevenstaande menu’s zijn uitgetest. Ze hebben een thema en als je op de naam van het menu klikt verschijnt een PDF-bestand. Dit bestand heeft 2 bladzijden. Als je hem dubbelzijdig afdrukt heb je aan de ene kant een boodschappenlijst en aan de andere kant de bereidingswijze. Je kunt bijna alles op je gemak voorbereiden en later afwerken. Nog een laatste tip! Je kunt bereide gerechten makkelijk warm houden in de oven op een temperatuur van 100 graden. Doe groenten, aardappelen, vlees en vis in ovenschalen en dek ze af met aluminiumfolie en zet ze in de warme oven. Zo blijven alles warm en gaart niet te ver door.



    RSS-feed

Mijnheer de Groot

Kijk ook eens door op bovenstaande titel te klikken naar de website van goochelaar Mijnheer de Groot. Entertainment voor elk kinderfeest, verjaaardagspartijtje, sinterklaasfeest of wat dan ook. Je vind daar alles wat ik zoal doe, maar ook kun je boekjes downloaden en ik houd daar een blog bij met allerlei wetenswaardigheden en nieuwtjes

Wandelen met de camera

Kijk ook eens door op bovenstaande titel te klikken naar mijn wandelwebsite. En keur aan wandelingen in binnen en buitenland met bij elke wandeling een fotoalbum, een routebeschrijving en een GPS-track. Nagenoeg alle wandelingen beginnen en eindigen bij een station. Dus erg makkelijk als je van het openbaar vervoer afhankelijk bent.
Foto
© 2014 Frans de Groot