Je kunt je bij Gasthuis du Soleil in Doesburg gastronomisch laten verwennen. Bij La Cuisine Du Soleil wijzen ze je de weg naar culinair succes. Zo presenteren ze een keur aan fantastische kookworkshops, waaronder oa 'Smaaksensaties uit het zonnige zuiden' en 'Singles-only'. In een gerestaureerd pand uit de veertiende eeuw zwaait René van Doornum de scepter bij de kookworkshops en in zijn winkel. Ook geeft hij workshops in Indisch koken samen met Lonny Gerungang. Het hoofdgerecht van mijn kerstdiner van 2012 was geïnspireerd door René. Ik maakte hertenbiefstuk met een mousseline van pastinaak, eryngii en ipv de gebruikte broccoli maakte ik als garnituur stoofpeer, groene aspergerolletje en nog een kleine aardappelgratin. Op bijgaand filmpje maakt René dit culinaire gerecht. Wil je eens bij hem een kookworkshop bijwonen ga dan naar http://www.gasthuisdusoleil.nl/
|
FilmsIn dit gedeelte van de site tref je allerlei filmpjes aan. Dat kunnen grappige zijn, diepzinnige, opmerkelijke, leerzame, maar vooral stap voor stap uitleg over bepaalde kooktechnieken door gerenommeerde meesterkoks. Categorieën
Alles
|